Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var inte rädd för mörkret , ty ljuset vilar där. vi ser ju inga stjärnor, där intet mörker är, \"Erik- Blomberg\"


Sorgens dunkel


Sorgen är obotlig
den går aldrig över

vågrörelse går höga
med tiden avtar vinden

den aldrig försvinner helt

tystnaden kan rymma
mer än floden av ord

till tröst

Men det finns ett rum
där, finns tröst

och den eviga kärleken

mot ljuset
ditt hjärta

vilar i Guds händer





Fri vers av Nasrin
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-17 11:56



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Amen!
2008-05-30

  Sladjana Zubcevic
VACKERT!
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin