Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig i ditt hjärta få bo

 

 

jag kan se det i dina ögon
jag kan känna det i din beröring
jag vet att du är kär
för du har aldrig blivit älskad så här förut

de är skrämmande ibland, jag vet
men om någon kan klara det
så är det du och jag

jag öppnar min dörr
släpper in dig så djupt
i mitt hjärta ska du bo

så var inte rädd
jag håller din hand
solen skiner idag
smälter bort snön
fåglarna kvittrar
du håller min hand

och detta är inget annat än
en livslång kärlek

ja jag kan se det i dina ögon
jag kan känna det i din beröring
du vet att jag är kär
för jag har aldrig blivit älskad så här förut

så öppna din dörr
släpp in mig så djupt
låt mig i ditt hjärta bo

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 674 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-17 16:58



Bookmark and Share


  ElinaO
Väldigt vacker!
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP