i månsken och så där yrigt sött.. behöver man mer?" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 i månsken och så där yrigt sött.. behöver man mer?


Daggmorgon (haiku)

 

 


vårå strömma frisk
båtlövsdöd bär månluftsdagg
höstvinglad dag född

~ _._ ~




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-18 04:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Morgonglädje- att hitta denna texten
2008-04-18

  Lyckohäxan Enediel
Mmmm...vilken härlig bild med dofter och allt jag fick från denna lilla haiku...underbart!
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri