.. och för mig är den vacker, bekräftande sann.. *ler.. sneglar uppåt*" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. och för mig är den vacker, bekräftande sann.. *ler.. sneglar uppåt*


Sorg

 

~~ 

sorg

 

vackraste känslan

skönaste äktheten

ondaste varat 

 

intigheten; känslor manifesterade i kropp

 

känns sann

 

värd känna

bejaka

leva med

i

genom

på grund av? 

 

aj

ja

bakvänt 

 

sorg

gros

 

Heder till Sorgen

~~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 275 gånger
Publicerad 2008-04-18 07:34



Bookmark and Share


    eva m h
Sorgen har sin plats i livet!

Läs gärna min dikt \"Sorgens tårar\"!
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri