Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alternative farväl

Det är lugnt
hade liksom ändå tänkt att sluta med syre förr eller senare
och du behöver inte ens bevisa att jag har fel
för det behöver inte bli så jag vet
men denna långpromenad genom livet
tar jag för mig själv
min verklighet blir inte din
jag vill inte
så jag går innan jag blir tveksam och rädd
jag är så trött på att gråta
men jag mår ok hjärtat
det ser du väl
i den tomma likgiltiga blicken




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-18 08:42



Bookmark and Share


  mayhem and order
Men vilka otroliga rader:
\"Det är lugnt
hade liksom ändå tänkt att sluta med syre förr eller senare\"
Enkelheten i texten gör att det känns som att ok, that´s it liksom och det är en skön känsla du förmedlar.
GO GIRL(och du behöver inte långpromenera själv för alltid)
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira