Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill till imorgon

Midnatt och fest
i stan snart
och då lugnet
vilar vid min dörr
kommer

Du

tar dig alltid genom
mitt mörker
oavsett hinder

men

vet du
jag ville bara
känna mig ok



upp med hakan
du tog allt jag drömde om
så nu delar vi på oss




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-18 09:53



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Befriande!
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira