Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lilla

Det är i det lilla som den stora lyckan finns

Varje litet guldkorn är värt att bevaras
i hjärtats hemliga rum

Låt guldkornen spridas vidare
med ditt leende och ögonglitter
din medkänsla och kärlek

 




Övriga genrer av Annette Andersson
Läst 465 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-18 11:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbara ord.
Applåd!
2008-06-13

  Michaela Dutius
Ja varje stor sak består av små - så det är just de små sakerna som är betydelsefulla- fattas de blir inget stort
2008-04-21

  Erik L
En mycket fin tanke!
2008-04-19

  Dessie 35
så fint tänkt....,,
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson