Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförakt

 

Blundar självföraktet

igenom magen som

fjärilsdansar ögat vaket

tanketråden passerar

oförlöst nålsögat

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-22 14:27



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Den kändes. Självförakt är ingen bra känsla och bör därför snarast bytas ut. ;)
2008-04-22

  Elaine.S VIP
Talande ord som känns....
\"magen som
fjärilsdansar ögat vaket\"
2008-04-22

    sunnanvind
klurigt bra!
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter