Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte om solen kommer med nåt bra eller nåt dåligt längre.


Kretslopp

Solens strålar
värmer min hud
Solens leende
värmer mitt inre

Solens strålar
väcker flugorna,
bryter upp
trädens knoppar,
bländar mej och
tränger mina
ögon om morgnarna

Solens leende
värmer mina
tårars hav
Ångor av
ångest blir till
moln av
oro
Täcker min
himmel och
dränker mej
i sorgens
regn




Fri vers av jeanfredrik
Läst 642 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-18 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jeanfredrik
jeanfredrik