Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten underbar håla som folk frågade hur man hade hittat till överhuvudtaget.


Morgon på Gnestapendeln

Snubblar ner 

sen som vanligt

143 trappsteg

nerför Gnestahöjden

dimman ligger varmt om sjön

vackra 1890-tals hus

omsluter torget

landar bredvid

personalmannen

konsulten

och hon som

kör fyrhjulsmoped

 

Men tågvärden är inte nådig han

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-18 21:24



Bookmark and Share


  Bo_67
nån gång för länge sen, hyrde en faster ett hus i den här trakten, o en liten parvel satt under järnvägsbron o metade abborre o skakade i takt med brofundamenten när det dånade runt skallen! tack som gav tillbaka ett minne jag trodde jag tappat bort :-)
2010-08-02

  korpfjäder
en vardagsbild... från vartsomhelst. Fin. Och känns så nära.
2008-04-19

  micke marin
Det riktigt lever i texten. Riktiga människor.
2008-04-18

  aftermath
Gnesta har sin charm
otvivelaktigt
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP