Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..förvrängning


Kalejdoskop

 

 

 

kommer ihåg vem du var


fri
upptagen
peka

ena
tån i backen

sätta
spår

märke

 

 

se

jag lever

 

"Hallåå!"



nu räknas

totåa tåtilla tillrosa kroknosa

 

landar__söker s_p_å_r
finner

lättar



rik på

tår

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 317 gånger
Publicerad 2008-04-19 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri