Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bjuröklubb

 

Slående utsikt
där drömmarna kan få liv
över vidsträckt hav

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 508 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-22 06:34



Bookmark and Share


  Fuyoh
det är vackert i Bjuröklubb. Det är lätt att drömma sig bort...
Mycket fin haiku från den norrländska kusten (mina hemtrakter)... Var där förra sommaren och mötte en trollslända. Jag har försökt få till det mötet till en haiku men har ännu inte lyckats...
2008-05-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vackert till tusen!
Där har jag vandrat
över rundslipade stenar!
Bra motion för en kroppen!
Med få ord fick Du med allt!
**********************
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H