Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt som behövs, är nog kanske slutsatsen ;)


Beskrivning av en dikt.

En dikt är ett budskap,
gömda eller synliga,
dock alltid
viktiga meddelanden.

En dikt är en beskrivning,
av något eller någon,
som är kärt,
det speciella i ditt liv.

En dikt är en händelse,
sorglig eller glad,
ovesäntligt,
det är viktigt för dig.

Vad är du då?
Du är allt för mig,
mitt mål
att skriva en dikt
med det budskapet,
så tydligt att,
min beskrivning av dig,
får alla att fatta
du är min värld,
att alla händelser,
vill jag dela med dig,
det är du som gör min dag
händelserik,
så därför skriver jag,
Jag Älskar Dig!




Fri vers av Haugen
Läst 689 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-19 13:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vacker och kärleksfull-en dikt är en händelse - ord som fastnar
2008-04-21

    ej medlem längre
jag tycker om den här :) däremot tycker jag att du borde fortsatt med samma styckeindelning hela dikten igenom...
2008-04-19

  mare VIP
..tänkvärda fina rader.....´´du är min värld``därför skriver du......
att du älskar !
2008-04-19

  Elaine.S VIP
Underbara ord om diktning och så en fin hälsning till en älskad på slutet.
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Haugen
Haugen