Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. välkomnande!


Förändring

 

~

medan himlar rämna

före gå manad
mot sten

krypa vanvett
i päls öra gömma
huka för gryning ödmjuk

läppar söka läppars minne
beslöja fasa
bränd smaka av

genom dovt dold ridåfalls sägen
nosarv spela ton
vibrato

vädra doftminne

ångat vintersot
dala återgåva
svartgnistra nysnö
på kant av frans

tid tala - Skett varit

dimmat tungsinne
maktbalans

medan himlar rämna

stå minne
vid Liv

~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 246 gånger
Publicerad 2008-04-19 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri