Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handen full

Du min älskade son
du kom med handen full
med vitsippor i din lilla
hand.

Du är helt otrolig min
älskade son,jag vart
så rörd och glad på
samma gång.

Det finns inget bättre
när ett barns hand
kommer med gåvor
så spontant.

Du vet vad man skall
göra en mor för att
man ska bli glad
vad jag älskar dig min son.

Tack för dom fina vitsipporna
du gav till mig ifrån din
fina lilla hand.




Fri vers av Ann-christin
Läst 471 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-19 16:26



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Ann-Christine!

Ja, det är fantastiskt. En lycka, som kanske är den starkaste... hälsar vännen fredrik
2008-04-19

  prinscess VIP
vackert
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin