Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Ja förlåt
säger jag till alla mina vänner här
vackra poeter
för min o-aktivitet
att inte kommentera
inte ens logga in
inte läsa era underbara texter

Ibland tar man en paus
bort från allt
från livet
verklighet och overklighet

Orkar inte
skjuter upp
kan inte ta tag i saker

Men jag kommer tillbaka
idag
i morgon
eller en annan dag
med nya krafter
och kämpar för att själv skriva
att kunna uttrycka mig i ord
det som finns i mig




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-19 21:42



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Önskar dig allt gott vännen.
2008-04-28

  Havsbris
DITO skulle ha varit ahhahah
du vet ,,,;o)
2008-04-20

  * Ammi *
väntar ..
ja det är inte alltid man orkar eller kan vara aktiv här hela tiden, hoppas du finner orden .. kram
2008-04-19

  Havsbris
DITTO!

underbara ord!!

vet inte varför, men du skrev det jag vågade inte skriva...
Det är bara så, de vänner som förstår är de viktigaste, de andra, behöver vi inte dem... och finns många, att är vänner bara för att få kommentarer ... trist men sant, har märkt detta tyvärr...

men de som oss, lever stolta och med nåsa upp, eller hur? Vi vet vem vi är, att skriva rinner med blodet oavset!!

be aldrig om förlåt för att du är en människa...

Kram ;o)
2008-04-19

  Hildegun Relefors
Kom igen när det är dags!
2008-04-19

  thyra
Du är förlåten, vi behöver alla små pauser emellanåt. Jag läser dig gärna när du återkommer. Ha det gott så länge.
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen