Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fest, grillning och så du




Med våren kommer löften
om värme å sol

Då kan man gå naken
eller bara vara cool

Glasögon på och titta omkring
på lättklädda damer i endast string

party, grilning å sprit
vill du vara med så skynda dig hit

Men först ska jag fixa å måla
så vi endast har tid för att tjåla

Åh vad jag längtar att dig få se
men jag kommer inte på mina bara knä be

Jag kommer, har du sagt själv
hoppas det snart blir helg




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 292 gånger
Publicerad 2008-04-20 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson