Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

Luften känns ren

jag kan andas befriat

regnskyar över himlavalvet

lätta steg i tidig morgon.




Fri vers av Idun 1
Läst 305 gånger
Publicerad 2004-04-21 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idun 1