Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu är du sjuk i huvudet

Gulnande guldregn och herre min gud
vad du gjorde mig illa ibland,

 
men hur skulle du veta?

 
Andas, främst utan syre men med
lust och ypperlig längtan
efter att du ska fingra
sönder allt och kyssa alla mina
trasiga
och oumbärliga, obärbara, minnen

till rätta

 




Fri vers av frig
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-20 18:04



Bookmark and Share


  prinscess VIP
ibland är själen fylld av sår
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

frig
frig