Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så dum och en hund

Studerade kyniskt på min hund
som återvände till samma fläck av golvet
där hans märgben legat medan den fortfarande existerade
hur naiv får man vara
tänkte jag
medan jag lekte med fingret där en ring hade suttit




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-20 19:37



Bookmark and Share


  sjörövar_fabbe
Haha, ^^
Smart.
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira