Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla starka kvinnor skriver om sina vilda tonårstider ungefär tjugo år för sent. så jag tänkte skriva om dem redan nu.


Lika bra att vara ärlig redan nu

Jag har en dålig flickas inhibitioner
Tänker saker
Sånt man inte får
Men till skillnad från alla andra
Alla andra flickrumsfångar
Så skriver jag inte om det
Om 20 år




Fri vers av Sara M
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-20 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara M
Sara M