Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har en vän som heter Fanny. Hon åkte till England och valde till slut att kalla sig Jenny. Det funkade liksom inte med originalet.


Det elakaste i världen

Det elakaste i världen
Är att döpa sin dotter till Fanny
Kul att presentera sig
För en sexig engelsman
Men ännu värre ändå
För alla dom som heter Dick
Vad associerar man till
när dom hälsar?




Fri vers av Sara M
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-20 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara M
Sara M