Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text skriven sommaren 2006. Äkta tonårspoetry!


Ditt hopp om att äga mig, och hela världen

Snurrar mina fingrar
Runt ditt halsband
med en segelbåt
har pappa betalat dina ögon med?

Balkongräcket hindrar mig från att falla ner, falla för dig
För du är ett svin,
och det vet jag imorgon

Du viskar något i mitt öra
bubbelvinsfnitter
Som att hoppa hopprep
och räkna varje hopp

Du säger att med dig, kan jag komma in vartsomhelst
Och mordet på min värdighet, är oviktigt




Fri vers av Sara M
Läst 235 gånger
Publicerad 2008-04-20 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara M
Sara M