Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven vinter 2005. Men den duger än. Femtonåringar kan också skriva.


Egoism för två

fånga mig
med dina första ord
det kan du aldrig göra om
stunden är redan
förbi
skriker
för att synas
och du har alltid sett mig
SLAV.


du rispar
mitt skal
med dina ögon
dom som jag vill ha
bara för mig själv
men
hur?


allt jag vill
är att dela
respirator
så att vi kan andas
på glasväggen emellan oss
och skriva våra namn
i det suddiga som blir
då kan du inte se
att jag gråter




Fri vers av Sara M
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-20 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara M
Sara M