Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lek med tanken.


Indiekid

Vi ska adoptera ett indiekid
En sån där svår och hopplös sak
Lugg i ögonen, och basketskor
Som röker Lucky Strike
och dricker kaffet svart
Röda LM går också bra
Dom är billiga.
Tighta jeans
Halsduksskyddad
Glasögon med fönsterglas
Musiker

En sån där musiker
Som skriver egna svåra låtar
Och lyssnar på så svår musik
Att livet blir svårt
Bara av det
Han blickar upp så skyggt
Stora bruna bakom luggen
Allt för att vara
Så svår som det går
Allt detta för att vara
Så svår det bara går




Fri vers av Sara M
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-20 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara M
Sara M