Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Motspänstig


En pistagenöt

jag är, men liknar musslan,

ät mig om du kan!




Bunden vers (Haiku) av Svante
Läst 640 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-20 20:58



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Fyndig och humoristisk.
Skrattar gott åt denna godsak.
Ja tack, jag tar gärna en smakbit.
Kramiz
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante