Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Morgonstund


Sexnovell III


Rogivande och livskvalitehöjande
att avnjuta balkongfrukost




Fri vers av Svante
Läst 723 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-20 21:00



Bookmark and Share


  fågel grå
Huh ! Uppnår klimax !!
2008-08-05

  NågonAnnans
jo det kan vara sensuellt med en trevlig balkongfrukost på tu man hand:)
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante