Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. sorgbehandling martyrisering och annan skit :) Ingen här nono så alla kan vara ett alster rikare i utrymme! .. Greygrey Goes Girdled in flames of J-J-J-esterday, once more... ;)


Fru Den Pru.Dent.Liga: Huka för \"dam.nit\"!

~~

prudentlig

jag var

noggrann retorisk etisk
nästan ja egentligen
helt kall

[skyddaskyddda! blottavarning! . . . inte en gång till, inte en gång till . . . ]

snörpte munnen?
)eller önskades kyss...(

viljan att inte såra ger oönskad effekt när det tas emot misstänksamt
jag är lika
såren är för stora för färska och för jäkla blödande

tappa klart först
ut me skiten rensa
rensa
ren gå in mellan läppar

förstå att sorgen är stor men inte riktad
bara levande läkande
sipprande sakta ut
som dropp dropp

målar månar röda    )eller önskades en kyss...(

prudentlig
ja
jag har ett språk jag medvetet väljer att hantera
väjer för ibland
kör järnet medan smedjan är het
men med handskar på så alla säger dom
känner mig

alla utom jag

)eller önskades en kyss...(
av mörkare än mig själv för att bara få en liten gnutta känsla gnistrande en kort stund..

känna sig prudentlig
känna sig själv som andra gör

för jag förstår inte
ett smack
av en kyss förstår jag
däremot

och språk är ett medel
ett medel med del

med-del-ande av själ
genom mask påtagen

drar mig tillbaka för språkrövare ser
prudentligen i-n-t-e bakom masken
hör och häpna men dom snörpte
på munnen
avväpnade gjorde jag

och ska nog vara glada
inte masken
delar med sig

blev fälld
förtidigt - mask avhängd

avhängig hets förklaring - väggprydnad

inte ett smack där nä
snörper på munnen istället
speglar med delad försåtelse
själ osynlig

önskan tillbakadragen
för det finns medel utan masker
också

men synd

synd - helgen medlar målen
och disken vägras som vanligt lördag
annars kunde det ha varit

sköj kyssas av en prudent
med
inte ett smack
blott hjärtligt avsmakat

tack för smakad mask - proteinstubin
önskas ett liv utan krav har du just missat ett

prudent
facknoja
bahh

))eller önskades en kyss...(önskades kyss?)

{[önskades: En Kyss]}

~~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 273 gånger
Publicerad 2008-04-20 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri