Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

Alla djur. Inte bara fjärilar.
Krokodiler flamingos lejon tigrar elefanter och koltrastar,
hela djurparken under mina revben när han ringer.




Fri vers av Emilie
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-20 22:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
men ljuvligt. jag vet hur det är
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Emilie
Emilie