Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbarriär

På kanten av dig
och till gränsen på mig


som sommarregn en vinterdag
med gröna blad som sköld


mot livet och kärleken
som knackar på din bröstkorg


och väntar på svar.


I en bur, men fri som en fågel

Nöjd, men fylld med tomrum


Centimeter efter centimeter
av besvikelse och gamla drömmar
som aldrig nådde fram.


Imorgon.


Imorgon kanske.







Kanske.




Fri vers av Tymin
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-20 22:53



Bookmark and Share


  Robin V
Grymt!
2011-06-01

  Limestoned
vacker! känslan kommer liksom lite dröjande, och på slutet bara älskar man det!
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Tymin
Tymin