Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill äga lyckan i en liten ask

Vi lämnar platser vi aldrig varit på

Helt upprivna

Vi gör minnen av framtiden

Med ett leende på läpparna

Och vi promenerar på drömmarnas stig

Men vi når aldrig det vi söker


Ge mig livets kompass

Och mina drömmar på en karta

För jag är splittrad och vill hitta hem




Fri vers av ettinterntskämt
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-21 18:34



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Bra gillade
speciellt

( Ge mig livets kompass
och mina drömmar på en karta
för jag är splittrad och
vill hitta hem)
2008-05-19

    denutannamn
fina ord.............. så svårt att finna ända fram, ända hem till den stilla hamn som man så längtar efter.......... tack för orden...
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

ettinterntskämt
ettinterntskämt