Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dIKTEN dIKTAR

bLOMMAR bLOMMAN
rEGNAR rEGNET
åSKAR åSKAN

sKUGGAR sKUGGAN
tROLLAR tROLLET
fISKAR fISKEN

Blomman Blommar




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 392 gånger
Publicerad 2005-06-19 20:03



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Detta konststycke tilltalar mig!
Tycker om ditt sätt att vända på begreppen genom så enkla medel som att inleda med gemen och fullfölja med versaler i varje ord genomgående - där det enda svaret är gement ...
2005-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh