Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friheten, bakom mitt hjärtas stängda dörrar.

Jag pratade ibland om det som att vara i fångenskap,
men jag menade det aldrig.
Jag talade inte alltid sanning,
det ber jag om ursäkt för.

Jag sa att jag älskar dig och att det skulle vara du och jag,
det skulle det tydligen inte.
Jag sa att jag ville att döden skulle skilja oss åt,
det gör den nog en vacker dag.

Jag sa att jag trivdes med dig,
det gjorde jag.
Jag sa att jag skulle känna mig tom om du lämnade mig,
jag känner mig tom, nu när du har lämnat mig.

Jag sa att jag var en stark person som bryter alla motgångar,
det känns som att denna motgången bryter ner mig.
Jag sa att jag aldrig skulle släppa din hand,
jag släppte den, när du knuffade mig åt sidan.

Jag sa att ingenting skrämmer mig,
ensamheten skrämmer mig mer än allt annat i världen.
Jag sa att Kärleken är det finaste i världen,
jag upptäckte att kärleken är död.




Fri vers av J3RK
Läst 313 gånger
Publicerad 2008-04-22 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J3RK
J3RK