Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. 60tal - smyg bakom sten - huuuu :)


Skogsminnet

 

 

stubbe svart kröker skuggrygg

fantomsmärteborg

trollvarning

 

 

urljud över nejd blå

 

 

trollvarning

måne tona humleminnen

stam bångna bredvid

 

 

Midsommarsorg i Hälsinge Skog

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-22 03:36



Bookmark and Share


  Virvelvinda
Vackert!
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri