Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår kära Zeb

Du vart så dålig så vi valde
att du skulle få somna in skönt
vetrinären hade gjort det
mysigt för dig min älskade
hund.

Dom hade gjort ordning bänken
innan med levande ljus för
dom visste att vi var på väg
med dig min kära Zeb.

Det värmer att en vetrinär
också har fina kännslor för
ett kärt djur som betytt
så mycket för oss.

Nu har du fått ditt sista vilorum
i våran trädgård,Vi har satt rosbuskar
omkring din fina grav,så när rosorna
blommar så vet vi att du finns där

Ha det nu så skönt våran älskade
Zeb vi älskar dig så mycket våran
våran kramgoa vän.

Sänder dig ett sista farväl nu
men snart kommer matte och
husse och besöker din
grav igen sov nu så gott.




Fri vers av Ann-christin
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-22 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin