Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

callgirl

 

 

Huvudet bakåt

mot badkarskanten. värmen kittlar

bubblor...slingrar sig

blundar

packar ihop ting

placerar dom i små lådor

vänder på ett och annat kort

läser

stoppar ner

 

sätter mig ner

och tänker

 

öppnar ögonen

och drar ett djupt andetag

vatten rinner genom mungipan

 

vänder på en kartong

synar

 

en bit tejp har fastnat

letar

 

finner en tröja

viker den och ställer ner

" just då var du grå luvad bomull bingaboll large australien "

tänker jag, och sveper med blicken över kläder, smycken, böcker

 

det är lugnt. det är frid. det är utan orsak.

det är sant. det är riktigt. det är viktigt.

det är jag

 

tänker jag igen, och reser mig sittande ur karet, drar händerna över det plaskvåta håret..och skuggar min haka. känner. Ser mot mina knän ovanför badkarsytan. Hennes var smalare. En liten knot.

 

tiden är alltid kompatibel, och det finns alltid en sanning i stunden.

Sanningar som är lika stora avstånd, som väldigt intimt nära.

 

Sätter båda händerna på badkarskanterna, ställer mig upp och drar över ena benet och placerar den försiktigt på badrumsgolvet och vattnat skum ligger som en sköld över min kropp. Torkar håret snabbt, gnuggar. Kisar mot den immade spegeln samtidigt.

 

Det behövs inga orsaker.

 

För att finna frid.

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 534 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-04-22 12:02



Bookmark and Share


    Glittra G
underbar betraktelse av minnen från förr ...
2008-04-22

  Betlehemsstjärnan VIP
Nej, det är faktiskt väldigt sant...Ett härligt skummande bad och lite tankar det är skön avkoppling och kan ge otrolig frid.
Gooood!!/B
2008-04-22

  Inkarasilas
Går genast och badar, skum massor av skum och kokhett vatten, verkar synnerligen avslappnande på dig, hell hell vilken dikt, jaaaaaamar av förtjusning. Hujuj!!
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#