Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte helt ensam

 

tänker på dig
det var länge sedan nu
minns din dödsbädd där jag vakade
ensam
inte ensam
- jag hade ju dig
ensam blev jag efteråt
när jag satt på balkongen
svalornas vingar snittade luften
med vinande ljud
och det doftade hö
då var jag ensam och tom
tömd på tankar
jag klarar mig nu det går bra
livet går vidare  
helt ensam är jag inte
- jag minns ju dig
 

 



Fri vers av Måna N. Berger
Läst 305 gånger
Publicerad 2008-04-22 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger