Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fastande mitt i ett långt namn och allt det här betyder inget.


Växthuseffekten smutsar inte ner oss hälften så mycket som vi själva gör


Man träffar inte många änglar nuförtiden

de smälter med bakrunden

Det är inte växthuseffekten

som får deras vingar att sloka,

det är inte bilutsläpp

som får dem att bli så grå i ansiktet

Det är vi

som trycker ner de mot asfalten

fast allt dem ville var att

vi skulle sluta kisa

trots att världen är som den är

ler den ibland



Så sa du med en brunndjup blick
och skrapade fotsulor

och fast du inte har många år sparade
eller många år kvar

så trodde jag dig






Fri vers av Junibarn
Läst 621 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-22 17:43



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Bokmärkt! Av många anledningar
den är både djup och enkel samtidigt
du säger så mycket med få rader
Tycker verkligen om denna
och det finns inget som borde ändras
den är perfekt som den är, helt ärligt!
:)

Kram Jenny
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Junibarn
Junibarn