Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men


antiklaustrofobi

jag vill inte
öppna mig för dig när du ändå
aldrig lyssnar när du ändå bara låtsas bry dig,
som om jag inte märker det själv.
jag måste vara jätteglad, jag måste märkas, vara rolig
ska stänga in mig själv igen och vara lika låtsas som du vill
låtsas vara glad för annars finns det
ingen som accepterar mig, jag har
ändå aldrig gillat att ha dörren öppen.




Övriga genrer av lills
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-22 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lills
lills