Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kritik?


Evigheten

Evigheten,

Sekunderna då jag
ser rakt in i dina ögon,

Transporten,

Orden tillverkas i hjärnan
via hjärtat till mina stämband,

Njutningen,

Läpparna sjunger ut
mina innersta tankar,

Ödet,

I hopp om att du besvarar
med ett Älskar dig med.

Evigheten...




Fri vers av Haugen
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-22 20:01



Bookmark and Share


  syskonenberg
oj, den fick mig att
fastna i mitt egna huvud
för några sekunder. bra :)
2008-05-13

  Michaela Dutius
helt underbar kärlekstillägnan!
2008-04-24

  PO Ottosson
Kärleken är underbar eller hur, evig .....
2008-04-23

  Elaine.S VIP
Ja här kan man snacka om en process som kör igång och allt upplevs i slow motion.....
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Haugen
Haugen