Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodiglar

som långfingrar längs
min ryggrad

uppåt, utåt
i varma, våta cirklar

gör min hud fuktblank
rodnande
av blodiga käkars bitmärken

Jag hummar känsligt instämmande
medan giftet byter plats med blodet

självklart tror de
att jag njuter




Fri vers av Steffepeffe
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-22 22:26



Bookmark and Share


    Issand.
\"medan giftet byter plats med blodet\"
okej först fatta jag ingenting men sen såg jag titeln och okej, bra att man inte vet, mystisk så den blir fin (:
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe