Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Butterfly

 

som fjärilen

när hon förälskar sig i ljuset

hon flyger mycket nära

tills  elden hennes vingar svett

då får hon sig lära

att priset kan blir stort

i gammal persisk dikt

det vackert blir

men när man bränner sig

och det gör ont

och längtan blir för svår

då kan hon inte flyga mer

då endast

eldens längtan svider

i själens innersta

som lider

 

papessa 080423




Fri vers av papessa
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-23 08:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant liknelse.. som säger mkt.
2008-07-20

  mare VIP
..vilken underbar dikt.. så innehållsrik......
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan