Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara för att jag sitter här i ensamheten & spelar gitarr. Winnerbäck - Balladen om konsekvenser. För att jag inte alls saknar dig. Bara därför.


du sa att jag betydde allt för dig






Du betyder inte allt

men jag kände mig så
meningsfull & så makalöst stor
med dina fötter bredvid
mina

den där meningsfulla
känslan vissnade
i takt med att dina
fötter gick iväg





Fri vers av lillapoeten
Läst 1241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-23 09:11



Bookmark and Share


    amandala
Ibland undrar jag hur du alltid kan uttrycka dig så enormt bra ! Begåvning har du och förmåga att fomulera dig. Tack för fantastisk läsning, every time ! :)
2008-08-05

    fakeheaven
åå, den säger ganska mycket om hur jag känner just nu.
man vill känna som man gjorde då!
mycket fint skrivet!
2008-06-18

  Miss Pauline
du är så duktig.
2008-04-23

  SvaldAvEvigheten
Vad vackert du skriver!
Helt underbart!
*Bokmärke och applåder*
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

lillapoeten

Mina favoriter
Ensam hemma
Dunkel