Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag är det Världsbokens dag . Många av oss här på poeter.se när väl drömmen om att, en gång, få skriva en egen bok..., vill bara reflektera lite kring detta...


Boken - skrivandets mål

Boken
Vilken dröm

Boken
och om den sålde se´n

Boken
Du, glöm..
säger elakingen
men vi tror ändå
fast det blir svårt

Boken
varit med i en
får se
om det blir fler
pengar krävs
det kostar mer

Om man inte
blir upptäckt
det vore väl
riktigt käckt
va himla fräckt

Boken
kan handla om
va som helst
det blir som
om någon blivit frälst
eller korsfäst
av en morbid präst
en thriller
eller nå´n
som tar piller
kanske en indian
eller en grobian
varför inte en suffraggett
som spelar kastanjett
ja, ämnena är outömliga
hitta det Oförglömliga
DET är konsten
DÅ man vinner
den höga inkomsten
man då finner..............




Fri vers av Mats Henricson
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-23 10:02



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Det hade känts gott
om man i en bok
på pränt sina
ord hade fått
det hade varit
****NÅTT****
************
2008-04-23

    deb8
Rolig text om en dröm som säkert många har härinne. Gillar rimmen du får till om diverse historier du ska skriva. Ska man den höga inkomsten finna får man nog sälja sin själ annars är det nog fritt fram att skriva vad som faller en in, men då får man nog bekosta et själv:)
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska