Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

porlinsdockan


Så som ett litet barn på julafton

lekte du med mig

som om jag vore din nya leksak

som en leksak slängdes jag

glömdes bort

som resten av dina gåvor

stilla gråter jag bakom mina ögon av glas

tårar som aldrig får synas




Fri vers av romani_rose
Läst 586 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-23 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

romani_rose
romani_rose