Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ages mekaw tu


awri puterdem muro ilo
pendem ke ci mai biriw bichiro

so kames te keraw akanik kana man sa chochadan
fajma te mudares ma ke zorales man dukardan

muro ilo rowel anda tu
garawaw mure aswa te na sicawaw tu




Fri vers av romani_rose
Läst 422 gånger
Publicerad 2008-09-21 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

romani_rose
romani_rose