Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ber dig Gud ge mig honom


Jag älskar dig min gud du är störst av alla

men du vet att jag inte sover om nätterna sen han fick mig att falla

han får mig på villovägar och han får mig konstant sökande

jag försöker varva ner men fastnar i rökande

hans ögon jagar mig om natten

behovet efter honom är lika stort som behovet utav vatten

hans röst delar mig
hans ord förvillar mig

jag älskar hans mun för den ler alltid

hatar ensamheten för utan honom kan jag inte se min framtid

han stal mina ögon jag är blind för andra

varför gör det så ont om vi inte är menade för varandra?




Fri vers av romani_rose
Läst 506 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-13 21:14



Bookmark and Share


    nella
"Han stal mina ögon" gör verkligen ont att läsa. Känslan är därför väl beskriven.
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

romani_rose
romani_rose