Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ring mig nu :)


Jag har dött
sen den dagen jag hörde din röst
pang smällde det du släppte din bomb
dina ord slog mig i tusen bitar
och jag kan inte ta mig samman
jag kan inte höra annat än dina meningar
dina tankar
ditt skratt...
du förgör mej silkeslent mjukt
och du håller mig väntande på ditt samtal
långsamt driver du mig galen
med ditt hej...




Fri vers av romani_rose
Läst 499 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-20 03:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tänk att man kan bli förgjord även av det silkeslent mjuka...Eller kanske i synnerhet av det...
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

romani_rose
romani_rose