Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tanke


vad är styrka utan mod
vad är liv utan luft
vad är vishet utan lärdom
vad är hopp utan tro

var stark och håll modet
lev till max men ta hänsyn till andra
döm inte dig själv för hårt
för dina misstag
och ha tillit till kärleken
så vinner du




Fri vers av romani_rose
Läst 454 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-23 00:46



Bookmark and Share


  Aida*
Briljant!
2009-01-02

  romani_rose
kärlek e aldrig enkelt men värt att kämpa för :)
2008-10-14

  Don Jorgé
Vackert.
2008-09-28

  Larz Gustafsson VIP
Så enkelt är det inte, men tanken är vacker.
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

romani_rose
romani_rose