Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hes taken


you already got that someone in your life
too late for me to get you on my mind
guess its time for me to hug my pillow tight
and let it slip and slide




Fri vers av romani_rose
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-21 02:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Say no more...(nudge, nudge, wink, wink...)
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

romani_rose
romani_rose